Bătălia pentru închinare

O luptă a noastră. A tuturor!

Descrierea cursului

Avem tendința ca de foarte multe ori să considerăm închinarea doar ca și o practică bisericească, un punct în program, un ritual. Uităm că întreaga noastră viață ar trebui să fie o închinare adusă Celui care ne-a creat iar viețile noastre o expresie vie a întrupării Lui. Vom vorbi despre aceste concepte în cursul de față oprindu-ne puțin și în dreptul compoziției iar mai apoi vom aborda câteva aspecte practice ale întâlnirilor comunitare.

Lector

image

Cu cele peste 350 de cântece scrise, Sunny Tranca se califică de departe ca fiind unul dintre cei mai prolifici compozitori. Pasiunea pentru scriptură l-a determinat să includă mereu în versurile sale versete și concepte biblice. Unii l-au numit chiar Psalmist. În toți acești 26 de ani n-a compus doar ci a format și condus mai multe echipe de închinare având o largă experiență în acest domeniu.

Sunny Tranca

Lector

Programa cursului

No chapter found in this course

image
"Sunt multe lucruri extraordinare care pot fi spuse despre acest curs dar poate cel mai provocator aspect a fost să 'întâlnesc' un om pentru care închinarea trece dincolo de cântec devenind un mod de viață!"  
- Ovidiu Roman

Întrebări frecvente

Când începe și când se termină cursul?

Cursul începe acum și nu are termen de finalizare. Odată ce ai plătit, ai acces oricând la acest curs. Tu decizi când începi și când termini.

Cât timp am acces la acest curs?

Cum sună: toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs și poți vizualiza lecțiile de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, telefon.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de ceea ce primesc?

Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea, dacă conținutul lecțiilor nu este satisfăcător, te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.