Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate reglementează modul în care platforma colectează, folosește, întreține și dezvăluie informațiile colectate de la utilizatorii platformei. Ea se aplică platformei și tuturor cursurilor oferite de platformă.


Informații personale de identificare


Platforma are dreptul de a colecta informații personale de identificare de la utilizatori într-o varietate de moduri, inclusiv, dar fără a se limita la asta, când utilizatorii se înscriu pe platformă sau la un curs în cadrul platformei, se abonează la un newsletter sau în legătură cu alte activități, servicii, caracteristici, sau resurse pe care le punem la dispoziție pe platforma noastră. Utilizatorii pot vizita platforma în mod anonim. Vom colecta informații personale de identificare de la utilizatorii care ne transmit voluntar aceste informații. Utilizatorii pot refuza furnizarea de informații personale de identificare, dar acest lucru îi poate împiedica să se implice în anumite activități ale platformei.


Cum folosim informațiile colectate


Platforma poate colecta și utiliza informațiile personale de identificare ale utilizatorilor în următoarele scopuri:


  • Pentru a îmbunătăți serviciile către clienți

  • Informațiile pe care le furnizați ne ajută să răspundem mai eficient la solicitările și cererile dvs. de asistență.

  • Pentru a personaliza experiența utilizatorului

  • Este posibil să folosim informații în general pentru a înțelege modul în care utilizatorii noștri ca grup folosesc serviciile și resursele oferite de platforma noastră.

  • Pentru a trimite e-mailuri periodice

  • Avem dreptul de a folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite informații și actualizări referitoare la activitatea lor. Adresele de e-mail ale utilizatorilor pot fi de asemenea utilizate pentru a răspunde la întrebări sau alte solicitări ale lor.


Prelucrarea informațiilor dvs. personale


Nu vindem, nu comercializăm și nu punem la dispoziție informații personale de identificare ale utilizatorilor către terți.


Site-uri terțe


Utilizatorul poate regăsi publicitate sau alt conținut pe platforma noastră care îndrumă spre site-urile web și serviciile partenerilor, furnizorilor, agenților de publicitate, sponsorilor, licențiatorilor și altor terți. Nu controlăm conținutul sau link-urile care apar pe aceste site-uri web și nu suntem responsabili pentru practicile folosite de site-urile web legate de platforma noastră. În plus, aceste site-uri sau servicii, inclusiv conținutul și linkurile lor, pot fi în continuă schimbare. Aceste site-uri web și servicii pot avea propriile lor politici de confidențialitate și servicii pentru clienți. Navigarea și interacțiunea de pe orice alt site web, inclusiv site-urile web care au un link către utilizatorul nostru, sunt supuse propriilor termeni și politici.


Modificări ale acestor politici de confidențialitate


Platforma are discreția să actualizeze în orice moment această Politică de confidențialitate. Îi încurajăm pe utilizatori să verifice frecvent această pagină pentru eventuale modificări. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți această Politică de confidențialitate periodic și să cunoașteți modificările.


Acceptarea termenilor


Înscrierea pe platformă semnifică acceptarea acestei politici de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu vă înscrieți pe platformă. Continuarea procesului de înscriere pe platformă după publicarea modificărilor acestei Politici de confidențialitate va fi considerată acceptul dvs. pentru aceste modificări.