Termeni și condiții de utilizare

WHYNOTMEDIA SRL

CUI 37516460
str. Octavian Goga, nr.27
Sânmartin, BIHOR, 417495
Telefon: +40 720770282
Email: [email protected]

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea şi acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor de mai jos. 

WHYNOTMEDIA SRL (www.decenu.eu) îşi păstrează dreptul de a modifica acest conţinut fară a fi necesară informarea în prealabil a utilizatorilor.

www.decenu.eu este marca comercială a WHYNOTMEDIA SRL, persoană juridică, având sediul social în sat Sânmartin, com. Sânmartin, str. Octavian Goga, nr. 27, judeţul Bihor, CUI 37516460.

Datele tale

Datele stocate despre tine sunt prelucrate în condiţii de siguranţă, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare. Stocăm informaţiile tale – numele, adresa de email, telefon, comenzile efectuate, etc – pentru a-ţi putea asigura servicii cât mai bune. Aceste date sunt necesare pentru a putea întocmi facturile, chitanţele, avizele de expediţie aferente comenzii tale. Fară aceste date nu putem să îţi onorăm comanda.

Conform Legii nr. 677/2001 ai dreptul să accesezi şi să intervii asupra datelor tale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa jusţitiei.

WHYNOTMEDIA SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului http://www.decenu.eu/. De asemenea, WHYNOTMEDIA SRL nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit în acest sens.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

1. Definiții

 • Platformă – platforma web de cursuri online dezvoltată de Decenu.eu

 • Aplicație – aplicația mobilă de cursuri online dezvoltată de Decenu.eu

 • Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care utilizează Platforma sau Aplicația.

 • Curs – o unitate de învățare disponibilă pe Platformă sau Aplicație.

 • Abonament – un serviciu de acces la cursurile cu plată, disponibil pe o perioadă de timp determinată.

 • Plată – suma de bani pe care Utilizatorul o plătește pentru achiziționarea unui abonament.

2. Înregistrare

Pentru a utiliza Platforma sau Aplicația, Utilizatorul trebuie să se înregistreze ori pe website-ul Decenu.eu accesând pagina www.cursuri.decenu.eu. sau în aplicația cursuri decenu.eu. Înregistrarea se face prin completarea formularului de înregistrare. 

Aplicația mobilă este o interfață de utilizare pentru conținutul disponibil pe website.

Odată ce un Utilizator s-a înregistrat de pe website, acesta va avea acces la Aplicație.

În aplicație, Utilizatorii pot accesa cursuri gratuite și pot achiziționa abonamente pentru a accesa cursurile premium. Aplicația permite utilizatorilor să acceseze atât cursuri gratuite, cât și cursuri premium, în funcție de abonamentul pe care îl dețin.

 • Am clarificat faptul că Platforma și Aplicația sunt două produse separate, dar care oferă același conținut

3. Cursuri

Platforma și Aplicația oferă cursuri gratuite și cursuri cu plată. Cursurile gratuite sunt disponibile tuturor utilizatorilor, fără a fi necesară achiziționarea unui abonament. Cursurile cu plată sunt disponibile numai utilizatorilor care au achiziționat un abonament.

4. Abonamente

4.1. Opțiuni de abonament

Decenu oferă două opțiuni de abonament pentru acces la conținutul premium de pe Platformă și Aplicație:

 • Abonament lunar: Acest abonament costă 100 RON pe lună și oferă acces la tot conținutul premium de pe Platformă și Aplicație pe durata abonamentului.

Abonament anual: Acest abonament costă 1.000 RON pe an și oferă acces la tot conținutul premium de pe Platformă și Aplicație pe tot parcursul anului.

4.2. Detalii despre abonament

 • Preț: Prețul fiecărei opțiuni de abonament este afișat clar pe Platformă și în Aplicație.

 • Frecvența de reînnoire: Abonamentele se reînnoiesc automat la sfârșitul fiecărei perioade de facturare.

 • Ce este inclus: Fiecare opțiune de abonament include acces la tot conținutul premium de pe Platformă și Aplicație.

4.3. Taxe pentru abonament

 • Taxă la cumpărare: Utilizatorii vor fi taxați la cumpărarea unui abonament.

 • Reînnoire automată: Abonamentele se reînnoiesc automat dacă utilizatorul nu le anulează înainte de data de reînnoire.

 • Data de reînnoire: Data de reînnoire pentru fiecare abonament va fi afișată pe pagina de profil a utilizatorului.

4.4. Confirmare abonament

 • Mesaj de confirmare: Utilizatorii vor fi invitați să își confirme achiziția și opțiunile de abonament înainte de a finaliza achiziția.

4.5. Anulare abonament

 • Procedură de anulare clară și ușoară: Utilizatorii își pot anula abonamentele oricând, cu ușurință, prin intermediul paginii de profil pe Platformă sau în Aplicație.

 • Confirmare anulare: Utilizatorii vor primi un e-mail de confirmare la anularea abonamentului.

4.6. Politică de returnare

 • Perioadă de returnare de 14 zile: Utilizatorii au o perioadă de returnare de 14 zile de la data achiziționării pentru a-și anula abonamentul și a primi o rambursare completă.

4.7. Modificări la planurile de abonament

 • Notificare privind modificările: Decenu va oferi o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de a face orice modificare a planurilor sale de abonament.

 • Comunicare proactivă: Decenu va comunica proactiv orice modificare a planurilor sale de abonament utilizatorilor săi prin e-mail și notificări în aplicație.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, utilizatorii recunosc că au fost informați cu privire la opțiunile de abonament disponibile pe Platformă și în Aplicație. Utilizatorii recunosc, de asemenea, că au fost informați cu privire la preț, frecvență de reînnoire și conținutul inclus în fiecare opțiune de abonament. Utilizatorii recunosc în plus că vor fi taxați la cumpărare și că abonamentul lor se va reînnoi automat dacă nu îl anulează înainte de data de reînnoire. Utilizatorii recunosc, de asemenea, că le-a fost oferită o modalitate clară și ușoară de a anula abonamentele lor.

5. Drepturi de autor

Toate materialele conținute pe Platformă sau Aplicație, inclusiv cursuri, imagini, videoclipuri, logo-uri și alte elemente grafice, sunt protejate de drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală aparținând whynotmedia.srl sau partenerilor săi.

Utilizatorii nu au dreptul să copieze, să distribuie, să modifice sau să utilizeze în orice alt mod materialele conținute în Platformă sau Aplicație fără permisiunea prealabilă scrisă a whynotmedia.srl

ntregul conţinut al site-ului www.decenu.eu, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea WHYNOTMEDIA SRL sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fară acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.decenu.eu, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepşeste conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail [email protected].

Publicarea opiniilor personale (comentarii sau aprecieri la produsele prezentate pe site, precum și mesajele adresate platformei www.decenu.eu) implică din partea dumneavoastră angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat. Publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

6. Modificări ale Termenilor și condițiilor

Decenu.eu își rezervă dreptul de a modifica Termenii și condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe website-ul cursuri.decenu.eu

7. Litigii

Orice litigiu care ar putea apărea între Decenu.eu și Utilizatori în legătură cu Platforma sau Aplicația va fi soluționat pe cale amiabilă.

8. Dispoziții finale

Deşi facem toate eforturile în acest sens, nu garantăm că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-ului este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi a altor produse prezentate în site).

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. WHYNOTMEDIA SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neacceptate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Aceste Termeni și condiții reprezintă întregul acord între Whynotmedia srl și Utilizatori cu privire la utilizarea Platformei și Aplicației.