Comunități misionale

Program de formare pentru comunități misionale

Descrierea cursului

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROGRAMUL DE FORMARE? Programul se concentrează pe un conținut verificat pentru a oferi inspirație, împuternicire și cunoaștere, repetat în opt cicluri pregătitoare pentru Results-Based Conversations (RBC). De aici vom culege reacțiile altor participanți, în vederea lărgirii conținutului și ca să vă sprijinim în conceperea următorilor pași pentru bisericile voastre. Prin aceste sesiuni RBC vă veți zidi progresiv unii pe alții, creând cu avânt și facilitând treptat „valuri de schimbare“ pentru alinierea misională a bisericii voastre. OPT CICLURI La fiecare dintre cele opt cicluri, trei clipuri vor fi disponibile offline, ca să le puteți viziona oricând doriți. Alan Platt, cât și alți lideri cu experiență (globală și locală) vor contribui la creșterea voastră în cunoaștere pe fiecare dintre aceste subiecte. Clipurile vor fi disponibile pe un canal de YouTube. Vor exista și recomandări de cărți pe fiecare ciclu, care vor sluji temelor dezbătute. CUM FUNCȚIONEAZĂ O SESIUNE DE LUCRU ORIENTATĂ PE REZULTATE Programul de formare e o călătorie pe durata a nouă luni. Vom începe cu o conferință video, la care vor participa toți cei înscriși în programul de orientare din toate națiunile Europei. Evenimentul de lansare va fi urmat de cele opt sesiuni Results-Based Conversations, care se vor desfășura național. La jumătatea procesului, se va organiza o reuniune a comunității europene din programul de formare, în vederea împărtășirii progresului și a învățării și, bineînțeles, pentru legarea de prietenii. Programul se va termina cu o festivitate de absolvire a participanților

Lector

image

Alan Platt oferă claritate teologică, cât și răspunsuri practice și inspirație, pentru a influența dimensiunile spirituală, socială și culturală ale comunităților de cititori. Platt însuși a văzut puterea bisericii transformând orașe, din Africa de Sud până în sudul Floridei. După cum o dovedește prin relatările lui extraordinare, viitorul bisericii lui Dumnezeu depinde de voința celor ce îl urmează pe Hristos de a fi instrumente ale schimbării, de dragul Împărăției lui Dumnezeu.

Alan Platt

Lector

Programa cursului

No chapter found in this course

Întrebări frecvente

Când începe și când se termină cursul?

Cursul începe acum și nu are termen de finalizare. Odată ce ai plătit, ai acces oricând la acest curs. Tu decizi când începi și când termini.

Cât timp am acces la acest curs?

Cum sună: toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs și poți vizualiza lecțiile de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, telefon.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de ceea ce primesc?

Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea, dacă conținutul lecțiilor nu este satisfăcător, te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.