Părinți pentru
prima dată

Explorarea primei experiențe parentale. 

Descopera calea unei îngrijiri atente fără a cadea în capcana Perfecțiunii exagerate.

Profită acum de ofertă!

380LEI 160LEI


Descrierea cursului

Cursul este dedicat părinților, dar și bunicilor sau altor parteneri implicați în creșterea copiilor. Acesta nu acoperă exhaustiv detaliile creșterii copilului, nici nu este un curs extensiv despre psihologia copilului. Acestea se pot găsi din alte surse. Prin acest curs îmi doresc să deschid apetitul pentru a vă informa în legătură cu evenimentul ce va schimba viața voastră pentru totdeauna – apariția primului copil. În primul rând, cursul își propune să prevină stresul părinților – şi nu numai al lor – ce se simt copleșiti de acestă nouă şi mare responsabilitate. În al doilea rând, să preîntâmpine tendința de a manifesta o grijă excesivă, căutând perfecţiunea, sau dimpotrivă de a neglija noul născut și a-i oferi în schimb, compensator, tot ce există pe lume . Ca urmare, este necesar ca deciziile pentru păstrarea echilibrului între cele două extreme să fie luate de părinţi. Mai apoi, ei pot să le transmită la timpul potrivit, în mod eficient tuturor celor implicați în creşterea copilului. O formă coerentă de îngrijire și educare, fără excese sau neglijări, va aduce fericire și bunăstrare la toate nivelele copilului.

Lector

image

Daniela Nădăban este practicant autonom în Psihoterapie, Evaluare Clinică și Psihodiagnostic din anul 2009, fiind specializată în tratarea Tulburărilor de Anxietate (fobii, atacuri de panică, anxietăți generalizate, tulburări obsesiv-compulsive și a tulburării post traumatice). Daniela Nădăban este certificată în „Metode online de promovare a sănătății mintale“, organizat de COGNITROM împreună cu CNSMLA și COPSI în cadrul proiectului „Metode online de promovare a sănătății mintale la locul de muncă și de armonizare a activității profesionale cu viața de familie.

Daniela Nădăban

Lector

Programa cursului

No chapter found in this course

Întrebări frecvente

Când începe și când se termină cursul?

Cursul începe acum și nu are termen de finalizare. Odată ce ai plătit, ai acces oricând la acest curs. Tu decizi când începi și când termini.

Cât timp am acces la acest curs?

Cum sună: toată viața? După înscriere, ai acces nelimitat la acest curs și poți vizualiza lecțiile de pe orice dispozitiv: calculator, tabletă, telefon.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de ceea ce primesc?

Nu vrem să fii nemulțumit și tocmai de aceea, dacă conținutul lecțiilor nu este satisfăcător, te rugăm să ne scrii în primele 7 zile după ce ai făcut plata și îți returnăm banii.